Een uitvaartpagina maken gaat heel makkelijk met onderstaand formulier

Vul onderstaande velden in om een uitvaartpagina te maken.

Alleen het invullen van een naam en het aanleveren van een foto is verplicht, alle overige velden zijn optioneel. Wanneer een onderdeel niet wordt ingevuld, wordt deze ook niet getoond op de pagina.
Zo kunt u de pagina invullen zoals u wilt.

Het formulier kan later op elk moment nog worden gewijzigd.

Upload hier de foto voor de banner
//
//
Kiest u voor 'ja', dan wordt er onder de header een menuknop geplaatst.
Upload hier maximaal 10 foto's. Deze zullen in een grid klein worden weergegeven, en worden vergroot wanneer een foto wordt geselecteerd.
Vul hier (nieuws)berichten in, zoals wijzigingen, informatie over bijvoorbeeld de live-stream, of zaken die extra aandacht vragen.
Wilt u de gasten op hoogte kunnen houden? Kies hierboven dan voor 'ja'. Gasten kunnen dan hun e-mailadres achterlaten en op deze manier makkelijk berichten ontvangen. Berichten kunt u sturen in uw dashboard.
Hier kunt u informatie over de locatie kwijt. Vul hieronder tot 3 locaties in om een route op de kaart te laten zien.
Hier kunt u verzoeken kwijt, zoals wensen voor bloemen, kledingstijl, of het verzoek om bijvoorbeeld niet voor de deur van het uitvaartcentrum te parkeren.
Hier kunt u alles kwijt over bijdragen aan de uitvaart. Vraag gasten bijvoorbeeld of ze nog foto's hebben van de overledene. U kunt een formulier toevoegen met een uploadknop om gebruikers foto's te laten uploaden. Ook kunnen gasten op deze manier laten weten of ze graag iets zouden vertellen bij de uitvaart
Wilt u een contactformulier op de pagina waarmee gasten contact met u kunnen opnemen, fo foto's kunnen sturen?
Vink aan welke velden u in het contactformulier wilt laten zien.
Wilt u gebruikers kunnen laten doneren voor bijvoorbeeld een rouwboeket?
Schrijf hier een toelichting bij de Paypal-knop
Welke tekst wilt u tonen op de donatie-knop?
Koppel hier het condoleanceregister
Plaats hier een link voor een livestream-video. Deze kunt u ook ver voor de uitvaart al toevoegen. In dat geval kunt u een thumbnail uploaden, of kiezen voor onze standaard thumbnail.