Qraphy Sieraden Draag een herinnering altijd bij je.

Met onze Qraphy hangertjes draag jij je mooiste herinnering dichtbij je hart. Koppel er bijvoorbeeld een foto-album aan van je huwelijksreis, de stem van een dierbare, of een herdenkingspagina voor iemand die is overleden.

Hangers koppelen met Qraphy De geboortefoto's van je nieuwe kleinkind dichtbij

Met een QR-hangertje van Qraphy heb je je fijnste herinneringen altijd dichtbij. Deze QR-code kun je koppelen aan een eigen link, of aan een pagina van Qraphy. Met onze unieke pagina-applicatie maak je op simpele wijze een prachtige pagina met foto’s, video’s en andere herinneringen.

Maak bijvoorbeeld een mooie pagina van je huwelijksreis, of link de hanger naar een pagina met de nieuwste foto’s van je kleinkinderen. Dankzij onze deelfunctie is het mogelijk om met meerdere mensen een pagina te onderhouden. Zo zou je hanger (of ander product met een QR-code) ook kunnen linken naar een familiepagina, die je met meerdere mensen kunt vullen met de leukste laatste foto’s en nieuwtjes.

Wil je iets speciaals doen met Qraphy?

Hangers koppelen met herinneringaanjou.nl Draag een dierbare herinnering dichtbij je hart

Voor het herdenken van dierbaren heeft Qraphy een speciale plek in het leven geroepen: herinneringaanjou.nl. We hebben hiervoor gekozen omdat we dit een speciale doelgroep vinden die een eigen eerbiedige plek verdient. Je kunt het zien als een aparte afdeling van Qraphy.

Hier maak je op simpele wijze een mooie pagina om een dierbare te herdenken. Deze pagina maak je makkelijk toegankelijk via de QR-code op bijvoorbeeld een hanger. Maar dit zou ook een grafpaaltje kunnen zijn, of een plaatje van metaal of hout dat je aan een foto of urn kunt bevestigen.

Ook biedt deze website de mogelijkheid tot het maken van een uitvaartpagina, waarbij wij een mooie, digitale QR-code aanleveren voor in de rouwkaart.

Vul de kamer met herinneringen Prachtige Raamhangers met Swarovski kristallen

Qraphy heeft, in samenwerking met JwelU, prachtige raamhangers van echt Swarovski kristal gemaakt die een schitterende regenboog door de kamer verspreiden als er zonlicht op valt.

Maak de raamhanger af met een medaillon met daarin een QR-code, foto, haarlok, of bijvoorbeeld as van een geliefde. Scan de QR-code om iemands stem, foto of video altijd dichtbij te hebben. Of maak de hanger af met de Swarovski pegel voor nog meer schittering. Elke raamhanger wordt geleverd met een medaillon en een kristalpegel.

Vrijblijvende offerte Of gewoon contact?

Heb je een vraag of een specifiek idee en ben je benieuwd wat daar de kosten voor zijn? Laat een kort berichtje achter, dan nemen wij binnen een werkdag contact met je op en geven we een vrijblijvende inschatting van de kosten. 

Of plan direct een gratis online adviesgesprek in en ontvang direct een aantal tips waarmee je onze diensten kunt gebruiken.