Maak je ideeën werkelijkheid De Mogelijkheden

Qraphy is een tool waarmee je fysieke producten kan koppelen aan digitale content. Denk aan een ketting die je kan scannen om de stem van een dierbare te kunnen horen (Draag iemands stem dichtbij je hart); een videogroet bij een kaart; of een bruiloftsvideo zien, nadat je de trouwfoto aan de muur hebt gescand. Maar ook door je portfolio of CV te koppelen aan je visitekaartje.

Qraphy DEX Visitekaartjes met NFC

Vanaf nu maar één visitekaartje bij je dragen waar al jou gegevens op staan? De Qraphy Dex visitekaartjes beschikt over zowel een QR-Code als een NFC-Chip.

Binnenkort verkrijgbaar!

Maak je bericht nóg persoonlijker! Stuur een videoboodschap

Maak jouw boeket, wenskaartje of doos bonbons nog persoonlijker door er een geluid- of videoboodschap aan toe te voegen met de speciale QR-Stickers van Qraphy.

De ontvanger scant de QR-Code en… ziet meteen jouw speciale digitale boodschap! Maak bijvoorbeeld een filmpje van jezelf, of wees creatief en maak een tof filmpje van je favoriete foto’s. Of houd het simpel, maar bijzonder, met een lief audiobericht. Jouw boodschap wordt getoond op een mooie pagina.

Wil je iets speciaals doen met Qraphy?

Qraphy Announcements Laat het op een bijzonder manier weten

Gaan jullie binnenkort trouwen, of ben je zwanger en wil je dit op een bijzondere manier laten weten? Met Qraphy maak je eenvoudig een prachtige pagina met jouw informatie.

Maar ook om op een mooie manier informatie te geven over een aankomende uitvaart of een herdenkingspagina behoren tot de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte Of gewoon contact?

Heb je een vraag of een specifiek idee en ben je benieuwd wat daar de kosten voor zijn? Laat een kort berichtje achter, dan nemen wij binnen een werkdag contact met je op en geven we een vrijblijvende inschatting van de kosten. 

Of plan direct een gratis online adviesgesprek in en ontvang direct een aantal tips waarmee je onze diensten kunt gebruiken.