Qraphy Ketting Koester de herinneringen

Prachtige zilveren en gouden gepersonaliseerde kettingen. Je kunt zelf aangeven welke letter of welk icoon op de voorkant wordt gezet én je kunt een speciale Qraphy QR-Code op de achterkant laten zetten. Zo kun je een dierbare foto, video of geluidsfragment altijd dichtbij je hart dragen.

Qraphy Zilveren Ketting - QR-Code Draag een herinnering bij je

Prachtige Sterling 925 zilveren ketting met gepersonaliseerde hanger van Qraphy.

De zilveren hanger heeft op de achterkant een diep gegraveerde, unieke QR-Code waar jij als drager een persoonlijke herinnering aan kunt koppelen. Dit kan bijvoorbeeld een foto, video of geluidsfragment van een dierbare herinnering zijn, of een geluidsfragment van de stem van een dierbaar persoon.

Door de QR-Code simpelweg met je mobiele telefoon te scannen, kun je de herinnering op elk gewenst moment bekijken of beluisteren. Je koppelt of wijzigt je herinnering eenvoudig via ons gratis Qraphy platform. Dit kan zowel op je mobiel als op de computer.

De video’s en geluidsfragmenten worden veilig opgeslagen en kunnen alleen via de link worden bekeken of beluisterd.

Digitaal Herdenken Herdenkingspagina

Wanneer u via herinneringaanjou.nl een medaillon besteld, krijgt u een jaar lang gratis toegang tot het maken en onderhouden van een herdenkingspagina die u kunt koppelen aan uw ketting.

Vrijblijvende offerte Of gewoon contact?

Heb je een vraag of een specifiek idee en ben je benieuwd wat daar de kosten voor zijn? Laat een kort berichtje achter, dan nemen wij binnen een werkdag contact met je op en geven we een vrijblijvende inschatting van de kosten. 

Of plan direct een gratis online adviesgesprek in en ontvang direct een aantal tips waarmee je onze diensten kunt gebruiken.