Ter nagedachtenis aan Floortje Amabel

She flies by her own wings.
(Voorbeeldpagina)

Floortje (Floor Amabel), 28 jaar, ging voor creativiteit, individualisme en vrijheid in plaats van voor het materialistische leven. Ze viel altijd op door haar Boheemse kledingstijl die bestond uit intense kleuren, drukke prints, een wijde fit, lange rokken, opvallende sieraden, veertjes en symbolen. Daarnaast mochten gilets, laarzen en hoedjes niet ontbreken in haar kledingkast!

Ook in haar interieur kwam haar creativiteit en de Bohemian stijl duidelijk naar voren. Zo stond er in de woonkamer een rotanbank, houten stoelen en tafels, hingen er hier en daar opvallende hangplantjes en dromenvangers en had ze aan de muur een super grote mandala wandkleed. Sharing is caring was haar Slogan.

Floortje stond een en al voor positive vibes en heeft erg veel van de wereld gezien, ondanks haar leeftijd. Ze was een echte levensgenieter die alles in het leven van de zonnige kant bekeek. En zo zal ze ook worden herdacht in deze uitvaart setting!

Video

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van herinneringaanjou.nl? Vul het formulier in en ontvang onze nieuwsbrief!

Vragen?

Deze pagina is gemaakt met