Qraphy presenteert Herinnering aan Jou

‘Herinnering aan jou’ biedt de mogelijkheid om een dierbare te herdenken door een video- of audiofragment, herdenkingspagina of biografie te koppelen aan een grafsteen, urn, raamhanger of ketting.

Zilveren en Gouden Ketting Draag de stem van een dierbare altijd dicht bij je hart

Draag je dierbare momenten in de vorm van bijvoorbeeld een audio-fragment altijd dichtbij je hart met de unieke, zilveren hanger van Qraphy. Een unieke manier om bijvoorbeeld de stem, een foto, of videofragment van iemand altijd bij je te dragen.

Speciale Herdenkingspagina laten maken?

Mogelijkheden Wat kun je met Herinnering aan Jou?

Wij bieden een platform om je herinneringen te delen en andere herinneringen te bekijken, lezen, beluisteren of te helpen bij het vertellen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om een condoleanceregister bij te houden, overlijdensberichten te maken en delen en daar op een eenvoudige manier de live stream van de begrafenis aan te koppelen. Zo kun je op een makkelijker manier informeren over de uitvaartdienst of later een digitale gedenkplaats creëren. 

Vrijblijvende offerte Of gewoon contact?

Heb je een vraag of een specifiek idee en ben je benieuwd wat daar de kosten voor zijn? Laat een kort berichtje achter, dan nemen wij binnen een werkdag contact met je op en geven we een vrijblijvende inschatting van de kosten. 

Of plan direct een gratis online adviesgesprek in en ontvang direct een aantal tips waarmee je onze diensten kunt gebruiken.